Σωτήρης Τσιόδρας
Κοινωνία

Κορονοϊός: 15 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Τρεις νέοι θάνατοι

Ακόμα 15 κρούσματα του νέου κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να ανέρχεται πλέον στα 2.207, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Κατά το ίδιο διάστημα ο κ. Τσιόδρας ανέφερε ότι έχασαν τη ζωή τους ακόμα τρεις άνθρωποι, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να είναι 105, εκ των οποίων 76 άντρες και 29 γυναίκες, ενώ το 89,5% έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικίας άνω των 70 ετών. 

Η μέση ηλικία των θανόντων ήταν τα 73 έτη.

Στις ΜΕΘ παραμένουν διασωληνωμένοι 69 ασθενείς, με μέση ηλικία τα 68 έτη, ενώ 33 ασθενείς πήραν εξιτήριο από την Εντατική.

Τα τρία θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο είναι ένας 87χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και ένας 85χρονος που νοσηλευόταν στο Αττικόν και οι οποίοι απεβίωσαν την Μεγάλη Πέμπτη. 

Χθες το απόγευμα κατέληξε μια 57χρονη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλευόταν.

Κατά τη σημερινή ενημέρωση ο κ. Τσιόδρας επεσήμανε πως μελέτες δείχνουν τη σημαντική έλλειψη ανοσίας και την ανάγκη επαγρύπνησης τους επόμενους μήνες.

https://www.youtube.com/watch?v=sl0EL_MnIRM&feature=emb_title

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...