Ελένη Ράντου
Κοινωνία

Ελένη Ράντου: Να βάλουν μεγάφωνα να ακούσουμε το Χριστός Ανέστη

Μια απορία που ίσως να έχει απαντηθεί με τα αυστηρότερα μέτρα της κυβέρνησης ενόψει του Πάσχα. Οι οδηγίες είναι σαφείς και θέλουν τους πιστούς μακριά από τις ενορίες για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός. “Ο κόσμος θα αντισταθεί να πάει στην Ανάσταση; Αν πολλοί κάνουν τη σκέψη να περάσουν τον περίβολο της εκκλησίας;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηθοποιός προτείνει οι Δήμοι να βάλουν μεγάφωνα σε όλα τα τετράγωνα και τα οποία θα συνδεθούν με την εκάστοτε ενορία για να ακουστεί η αναστάσιμη ακολουθία. “Τουλάχιστον να βγούμε στα παράθυρα να ακούσουμε το Χριστός Ανέστη, μη το μάθουμε κι αυτό από την τηλεόραση” σημειώνει η Ελένη Ράντου.

Μία άλλη ιδέα που δίνει είναι να βάλουμε “ένα φαναράκι στην είσοδο και να δώσουμε ο ένας στον άλλο το Άγιο Φως” “Μήπως αντί να έχουμε μόνο νουθεσίες για να μείνουμε μέσα… μήπως να δίναμε μια εναλλακτική με λίγη εφευρετικότητα; Και η ατομική ευθύνη θέλει μια πρόταση, δεν μπορεί να είναι μόνο λοβοτόμηση” λέει κλείνοντας την ανάρτησή της στο facebook.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...