ιλιον
Κοινωνία

Καταιγιστικές οι εξελίξεις με το κοριτσάκι που τραυματίστηκε από σφαίρα

Μιλώντας στους αστυνομικούς το μικρό παιδί είπε ότι έπαιζε στο δωμάτιο των γονιών του και ότι βρήκε το μπρελόκ – πιστόλι κάτω από το μαξιλάρι του πατέρα του όταν αυτός κοιμόταν. Το πήρε πάτησε κουμπί και είδε την αδερφή να είναι κάτω και να πιάνει το πόδι της, ενώ ο ίδιος είπε ότι πόνεσε το χέρι του.

Το θέμα που απασχολεί σοβαρά τις αστυνομικές αρχές είναι από που προμηθεύτηκε ο πατέρας του αυτό το περίεργο όπλο. Και επίσης τι φοβόταν και είπε πέσει για ύπνο έχοντας κάτω από το μαξιλάρι του το συγκεκριμένο μπρελόκ.

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η αστυνομία που ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του πατέρα.

Η κατάθεση του 5χρονου, πάντως,  καταρρίπτει όσα ισχυρίστηκαν οι γονείς του νωρίτερα όταν και συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής από τις αστυνομικές αρχές.  Ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο του και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο. Όπως υποστήριξαν οι δύο γονείς, τα παιδιά περιεργάζονταν το μπρελόκ-όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι. Το κοριτσάκι διακομίστηκε, χθες, Σάββατο 4 Απριλίου, από τη μητέρα του και τη θεία του, στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Σημειώνεται, ότι στη συνέχεια η 30χρονη και η θεία του κοριτσιού έφυγαν από το νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του παιδιού ήταν ο 59χρονος παππούς του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...