Αγία Τριάδα Πάτρας
Κοινωνία

Κορονοϊός: Πρόστιμα σε πιστούς που έβγαιναν από την εκκλησία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στην εκκλησία, ύστερα από πρόσκληση του ιερέα, για να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Τελικά η ένταση τερματίστηκε με τους αστυνομικούς να “κόβουν” και πρόστιμα σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, καθώς δεν είχα βεβαίωση εξόδου.

Εκκλησία στην Πάτρα
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...