μυκονος οικοδομες
Κοινωνία

Κορονοϊός - Αναστέλλονται οι οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Σε καραντίνα για 14 ημέρες έχει τεθεί η δομή φιλοξενίας των αιτούντων άσυλο στη Ριτσώνα, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης των επαφών του βεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε γυναίκα, φιλοξενούμενη της δομής. Κατά την ιχνηλάτηση 63 ατόμων στη δομή της Ριτσώνας, διαπιστώθηκε ότι 23 από αυτούς είναι θετικοί στον κορωνοϊό, χωρίς να νοσούν και να έχουν συμπτώματα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τόνισε πως οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες γι’ αυτό και πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο και ενωμένοι.

Για το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος έγινε έλεγχος και στους 380 επιβαίνοντες και βρέθηκαν 119 θετικά και δυο δείγματα θα επανελεγχθούν.

Για την Μύκονο είπε ότι η γυναίκα που βρέθηκε θετική αποφασίστηκε η αναστολή όλων των οικοδομικών εργασιών στο νησί της Μυκόνου. Να μείνουν όλοι στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές