Κοινωνία

Άρχισαν τα ''όργανα''! - Κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο από Δημοτικό αστυνομικό στο Σύνταγμα - Τσιγγάνοι πλακώθηκαν στα Άνω Λιόσια

Εικόνες-σοκ. Από την μία οι τσιγγάνοι και από την άλλη όχι και μία τόσο όμορφη εικόνα, με δημοτικό αστυνομικό να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο. 

Τον επεισοδιακό έλεγχο αντρών της δημοτικής αστυνομίας στην πλατεία Συντάγματος κατέγραψε κάμερα τηλεοπτικού σταθμού. Στη διάρκειά του, άνδρας της δημοτικής αστυνομίας φαίνεται να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο άνδρα.

Οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο τηλεoπτικός σταθμός Alpha, κατά τη διάρκεια ελέγχου στα πλαίσια του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών βρήκαν τον ηλικιωμένο χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και όταν ξεκίνησαν να του βεβαιώνουν το πρόστιμο αυτός αντέδρασε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ο άνδρας τους πέταξε κάτω το μπλοκ με τις κλήσεις και τότε ένας από τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας του έκανε κεφαλοκλείδωμα, προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο ηλικιωμένος ο οποίος μόλις είχε κατέβει από το τρόλεϊ έντρομος φώναζε στους αστυνομικούς «μη με χτυπάτε, μη με χτυπάτε» με έναν εξ αυτών να του απαντά ότι πήρε το μπλοκ από το χέρι του.

Δείτε το βίντεο:  

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=dfiy43vPPtg&feature=emb_title

Επεισόδιο με τσιγγάνους  

 


 
Διαπληκτισμοί μεταξύ Τσιγγάνων σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Άνω Λιόσια.

Αφορμή αποτέλεσε η σειρά προτεραιότητας εισόδου στο κατάστημα έξω από το οποίο υπήρχε απίστευτος συνωστισμός χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε περαστικός, δεκάδες κόσμου περίμενε να μπει στο κατάστημα μέσα για να εξυπηρετηθεί. Όμως οι μεγάλες αναμονές λόγω των μέτρων ασφαλείας που τηρούν τα τραπεζικά καταστήματα εξαιτίας του κορονοϊού, αποτέλεσαν αφορμή να υπάρξουν προστριβές και διαπληκτισμοί στις ουρές που δημιουργήθηκαν από νωρίς το πρωί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο συγκεκριμένο κατάστημα περίπου 40 Τσιγγάνοι κόντεψαν να έρθουν στα χέρια για την σειρά προτεραιότητας εισόδου με αποτέλεσμα να παρέμβει αρχικά ο διευθυντής του υποκαταστήματος, προσπαθώντας μάταια να επιβάλει την τάξη. 

Όταν είδε ότι οι εκκλήσεις του να αποσυμφορηθεί άμεσα η είσοδος δεν πιάνουν τόπο, κάλεσε την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά δυο περιπολικά της Άμεσης Δράσης και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν την εμφάνιση τους χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς όσοι στέκονται στην ουρά επέλεξαν να μην μετακινηθούν.  

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=-52oBBoyvoI&feature=emb_title

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ