ΕΛ.ΑΣ
Κοινωνία

Απαγόρευση κυκλοφορίας εν μέσω κορωνοϊού: Τι ισχύει για ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας

Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε πως τα άτομα αυτά έχουν δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης μόνο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Σε όποια άλλη περίπτωση υπόκεινται στους ίδιους κανόνες με όλους τους υπόλοιπους πολίτες και είναι υποχρεωμένοι να επιδείξουν βεβαίωση μετακίνησης, έντυπη ή γραπτή, ή το sms σε πιθανό έλεγχο που θα τους γίνει.

«Οι συγκεκριμένες κατηγορίες, δηλαδή όσοι είναι στελέχη των σωμάτων ασφαλείας ή των δυνάμεων ασφαλείας έχουν ελευθερία κινήσεων μόνο για να ασκήσουν τα καθήκοντά τους», είπε συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς και προσέθεσε:

«Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μετακίνησης, δηλαδή των περιπτώσεων που περιλαμβάνονται στη βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης, όπως π.χ. μετάβαση σε κατάστημα προμηθειών, ατομική άσκηση, βόλτα κατοικίδιου, ισχύει ό,τι ισχύει για όλους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...