Ελληνική σημαία στη Χίο
Κοινωνία

Κούλουμα στη Χίο με χαρταετό και μια τεράστια ελληνική σημαία

Εκατοντάδες Χιώτες βρέθηκαν την Καθαρή Δευτέρα στο 17ο χλμ της εθνικής οδού Χίου Βολισσού για να γιορτάσουν τα κούλουμα πετώντας τον χαρταετό τους. Μικροί και μεγάλοι κατασκεύασαν μία μεγάλη Ελληνική Σημαία για να θυμίσουν την ιστορία του τόπου και την σημασία του Έπους στην Ελληνική ιστορία. 

Με βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Χιώτες στέλνουν ένα μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις. Στην περιοχή που κατασκευάστηκε η σημαία, η κυβέρνηση επίταξε χώρο για να δημιουργηθεί κλειστή υπερδομή για τους μετανάστες. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Καταπέλτης ο Στρατηγός Χουδελούδης! “Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά”-“Η τουρκική απειλή αυξάνεται και έκλεισε Σχηματισμός στην πρώτη γραμμή (7η Ταξιαρχία), ενώ άνοιξε στην Κεντρική Μακεδονία”

“Ο πόλεμος είναι πολύ κοντά, έξω από την πόρτα μας και μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε...