ΑΣΟΕΕ
Κοινωνία

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ - Έκλεισε η Πατησίων (βίντεο)

Ομάδα ατόμων βρίσκεται μέσα στο κτίριο και έχει δημιουργηθεί ένταση και πετροπόλεμος με διμοιρία των ΜΑΤ

Εκτεταμένη χρήση χημικών γύρω από τη σχολή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση του φοιτητικού συλλόγου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr, δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επιχείρηση για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εντός του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση με ρεμπέτικο γλέντι ενίσχυσης του Συλλόγου Φοιτητών, στο πλαίσιο της κατάληψης που αποφασίστηκε μετά από γενική συνέλευση.

Εγκλωβισμένοι παραμένουν αυτή την ώρα περίπου 100 φοιτητές που ζητούν να αποχωρήσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να φύγουν από την σχολή.

Φωτογραφία από το εσωτερικό της σχολής αυτή την στιγμή

ΑΣΟΕΕ

Νωρίτερα, οι κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση σε ψητοπωλείο που βρίσκεται στην Πατησίων κοντά στο Πεδίον του Άρεως, την ώρα που υπήρχαν πελάτες. Έσπασαν τις βιτρίνες και προκάλεσαν άλλες φθορές στο κατάστημα και κατόπιν έσπευσαν να διαφύγουν σε κτίριο της ΑΣΟΕΕ. 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επιχείρηση -για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες- στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εντός του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση με ρεμπέτικο γλέντι ενίσχυσης του Συλλόγου Φοιτητών, στο πλαίσιο της κατάληψης που αποφασίστηκε μετά από γενική συνέλευση. Εγκλωβισμένοι παραμένουν αυτή την ώρα περίπου 100 φοιτητές που ζητούν να αποχωρήσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να φύγουν από τη σχολή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επίκειται έφοδος της Αστυνομίας στη σχολή, για την επιβολή της τάξης.

Την ίδια ώρα, κλειστή είναι η οδός Πατησίων -και στα δύο ρεύματα- με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

https://youtu.be/qHD_GRR3VnM

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...