Μπαλάσκας
Κοινωνία

Μπαλάσκας: «Ούτε οι αστυνομικοί θέλουν να είναι απέναντι στην κοινωνία»

Ευθύνες σε εκείνους που διαμόρφωσαν τον σχεδιασμό για την απόβαση των ΜΑΤ στα νησιά, έριξε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι λυπηρό. Ούτε οι αστυνομικοί συμφωνούν να είναι απέναντι στη κοινωνία. Στο νησί δεν είχαμε απέναντί μας μπαχαλάκηδες. Είχαμε Έλληνες πολίτες, αγανακτισμένους ανθρώπους, οι οποίοι παλεύουν για το δίκιο τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Είναι κάκιστο να βάζουμε τον μέσο αστυνομικό, που προσπαθήσαμε να βγάλουμε από την πλάτη μας παλιές δεκαετίες οι οποίες μας χαρακτήριζαν, απέναντι στην κοινωνία και στον Έλληνα πολίτη. Δεν έπρεπε να γίνει αυτός ο σχεδιασμός έτσι όπως έγινε. Θα έπρεπε να συνυπολογιστούν πάρα πολλά πράγματα και το βασικότερο, θα έπρεπε να υπολογίσουν ότι εκεί έχουν να κάνουν με πολίτες».

«Οι άνθρωποι των ΜΑΤ διατάχθηκαν να πάνε 25 ώρες χωρίς φαγητό και χωρίς ξεκούραση. Όλοι έχουμε κοιμηθεί κουρασμένοι. Το να είσαι στον βαθύ σου ύπνο, σαν άνθρωπος και να σπάει η πόρτα και να ξυπνάς με κλωτσιές στο κεφάλι είναι άσχημο πράγμα. Εκεί οι κάτοικοι ενδεχομένως λίγο να έχασαν το δίκιο τους, το οποίο και έχουν. Το μεμονωμένο περιστατικό με το αγροτικό αυτοκίνητο είναι καταδικαστέο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...