ΜΑΤ στη Λέσβο
Κοινωνία

Βίντεο ντοκουμέντο με άνδρες τον ΜΑΤ να βανδαλίζουν αυτοκίνητα κατοίκων

Έκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο την Τετάρτη, όπου κάτοικοι και ΜΑΤ ήρθαν σε ανοιχτή σύγκρουση με αφορμή την κατασκευή νέων κλειστών δομών για τους πρόσφυγες.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι και στο Διαβολόρεμα, όπου χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο από εκεί, με τους άνδρες των ΜΑΤ να σπάνε αυτοκίνητα πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από Λέσβο και Χίο εκτιμάται από τις Αρχές ότι θα αποκλιμακώσει την κατάσταση στο στρατόπεδο Κυριαζή, όπου κάτοικοι της Λέσβου βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών κρατούσαν καραμπίνες και πυροβολούσαν. 

Στο εσωτερικό του στρατοπέδου βρίσκονται ταμπουρωμένες έξι διμοιρίες των ΜΑΤ. Όπου κάποιοι άνδρες ίσως να πρέπει να εξηγήσουν υπηρεσιακώς για ποιον λόγο πρόεβησαν σε αυτή την πράξη βίας.

https://www.facebook.com/1276648504/videos/10221795925708801/

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...