Κοινωνία

Κορονοϊός: Σε απομόνωση 15 άτομα του στενού κύκλου της 38χρονης ασθενούς

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κανένα από τα παραπάνω άτομα δεν φέρουν συμπτώματα ύποπτα για τον θανατηφόρο ιό. Παρ’ όλα, αυτά θα παραμείνουν υπό στενή παρακολούθηση.

Την ίδια ώρα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζει την αναζήτηση όσων ατόμων φέρεται να ήρθαν σε επαφή με την 38χρονη γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 38χρονη είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα του ΑΧΕΠΑ, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς στην Κεντρική Μακεδονία.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «Mega», μάλιστα, αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι επιχειρηματίας και έχει ασχοληθεί με τα κοινά της Θεσσαλονίκης.

Η ίδια ήταν στο Μιλάνο, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην έκθεση μόδας της πόλης. Ωστόσο, λόγω της ακύρωσης της σχετικής εκδήλωσης, η ίδια επέστρεψε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με πτήση της «Ryanair».

Τη Δευτέρα, ανέπτυξε ορισμένα ήπια συμπτώματα και μετέβη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» το βράδυ της ίδιας ημέρας. Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο ΑΧΕΠΑ.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...