Αγέλη σκύλων
Κοινωνία

Βόλος: Τρομακτική βόλτα για ποδηλάτη! - Δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε χθες (21-02-2020) η απογευματινή βόλτα για 40χρονο κάτοικο του Αγίου Στεφάνου. Απολάμβανε με το ποδήλατό του τη διαδρομή για τις Αλυκές και όταν έφθασε στο κέντρο, στις καφετέριες της περιοχής, σε ανύποπτη χρονική στιγμή αγέλη του επιτέθηκε και ένας σκύλος τον δάγκωσε στο πόδι.

Ο ποδηλάτης ήταν τυχερός στην ατυχία του, καθώς φορούσε μποτάκια και έτσι τα δόντια του σκύλου του προκάλεσαν μόνο αμυχές. Ταραγμένος κυνήγησε τα ζώα για να απομακρυνθούν σύμφωνα με τον  taxydromos.gr.

Ευτυχώς, το επεισόδιο σταμάτησε εκεί με την απομάκρυνση των ζώων και δεν υπήρξε συνέχεια. Ο ποδηλάτης επισκέφτηκε αμέσως το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και του χορηγήθηκαν αντιτετανικός ορός και αντιβίωση.

Απηυδισμένος από την κατάσταση απευθύνθηκε στην εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, για να διαμαρτυρηθεί. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη βόλτα που έκανε με τον 6χρονο γιο του στον Άγιο Στέφανο και μία αγέλη τους πήρε στο κυνήγι. Τότε σώθηκαν την τελευταία στιγμή, επειδή είχε κατήφορο και έτρεξαν γρήγορα, λέει ο ίδιος.

«Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στον δρόμο. Η κατάσταση είναι τραγική, τόσο στον Αγιο Στέφανο, όσο και στις Αλυκές. Κάτι πρέπει να γίνει. Αυτή η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές