διαρρήκτης στο Μαρκόπουλο
Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του ληστή στον Μαρκόπουλο

Στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Greece αποτυπώνεται ένας 40 χρόνος να προσπαθεί να διαρρήξει κεντρική κλειδαριά ενώ σε άλλο βίντεο έχει μπει σε μια κάβα ποτών και αφού έρευνα τους χώρους αρπάζει χρήματα από την ταμειακή.

Ο άνδρας αυτός είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των καταστηματαρχών σε Μαρκόπουλο και Κορωπί.

Πολλές φορές, μάλιστα, οι ιδιοκτήτες είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τη ζημιά των προϊόντων που έλειπαν και τις καταστροφές στις κλειδαριές και τις τζαμαρίες, καθώς και το κόστος για την αντικατάστασή τους είναι μεγάλο.

Ο δράστης έπεσε στα χέρια της Άμεσης Δράσης προχθές τα ξημερώματα και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου εξακριβώθηκε ότι με τον τρόπο αυτό είχε διαρρήξει 20 καταστήματα.

Αποκαλύφθηκε δε, ότι είχε συλληφθεί ξανά για τα ίδια αδικήματα και κάθε φορά που αφηνόταν ελεύθερος επέστρεφε στην παράνομη δράση του.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...