Πλατεία ομονοίας
Κοινωνία

Ομόνοια: Γέμισε με νερό το συντριβάνι της πλατείας - Βίντεο

Χθες το βράδυ, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το «παρών» στο γέμισμα του τεράστιου συντριβανιού που κοσμεί πλέον την πλατεία Ομονοίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας τη στιγμή που γεμίζει νερό [βίντεο]
«Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο δήμαρχος Αθηναίων ποστάροντας τα βιντεάκια με τη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της πλατείας Ομονοίας.
 

https://youtu.be/hPnvCdsoync

Δείτε τη στιγμή που το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας γεμίζει νερό:

https://youtu.be/Ew2sFh_FLz0

Εν τω μεταξύ, χθες, ο Κώστας Μπακογιάννης, ποστάροντας μια φωτογραφία, μια νυχτερινή λήψη της πλατείας, ενημέρωσε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή...», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Οπως έχουμε γράψει εδώ και λίγες ημέρες αναδεικνύοντας και τις σχετικές φωτό, μετά το λίφτινγκ η πλατεία Ομονοίας θα είναι πιο πράσινη και θα έχει έντονο το στοιχείο του νερού! Ενα ολοστρόγγυλο τεράστιο συντριβάνι βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας, ενώ το περιβάλλει γκαζόν.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...