Παυλόπουλος
Κοινωνία

Παυλόπουλος: "Άσκηση ελευθερίας" η απεξάρτηση από το κάπνισμα

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό κατά την παρουσία του στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο», ο κ. Παυλόπουλος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, είπε: «Πρέπει να δούμε όλοι, και ιδίως οι νέοι, την αντίσταση στο κάπνισμα ως άσκηση Ελευθερίας».

Στη συνέχεια, ο ΠτΔ, έδωσε συγχαρητήρια στην διοργανώτρια εταιρεία «Παπαστράτος» για την σχετική εκδήλωση, και υπογράμμισε πως η αντίσταση στο κάπνισμα αποδεικνύει ότι ο καθένας μας έχει την δύναμη, μέσω της άσκησης της Ελευθερίας του, ν' αντιστέκεται σε συνήθειες επιβαρυντικές για τον εαυτό μας αλλά και για το Κοινωνικό Σύνολο.

«Και αυτή η άσκηση Ελευθερίας σημαίνει την δύναμή μας από την μια πλευρά να μην εθισθούμε στο κάπνισμα. Και, από την άλλη πλευρά, αν ήδη έχουμε εθισθεί, ν' απεξαρτηθούμε εγκαίρως, με τις δικές μας δυνάμεις» επεσήμανε ο κ. Παυλόπουλος.

«Αφήνω πίσω το τσιγάρο γιατί είμαι πραγματικά Ελεύθερος 'Ανθρωπος και Ελεύθερο μέλος του Κοινωνικού Συνόλου», κατέληξε ο ΠτΔ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...