Κοινωνία

Μερσινιάς: Στη Σωτηρία σε καραντίνα λόγω κορωναϊού! Βίντεο

Από την Κίνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κι από εκεί… απευθείας στο νοσοκομείο “Σωτηρία” για προληπτικούς λόγους. Είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Μερσινιάς.

Ο οποίος από το βράδυ της Κυριακής, 09.02.2020, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σχετικά με τον Κορονοιό.

Το βίντεο δείχνει το δωμάτιο στο οποίο ζει… μόνος του εδώ και εννιά μέρες ο Γιάννης Μερσινιάς, ο οποίος εξηγεί πώς περνά τον χρόνο του, με συντροφιά μόνο ένα… λάπτοπ!

Ο ίδιος έχει περάσει ήδη 216 ώρες σε καραντίνα και τονίζει στο Live News πως είτε με τον υπολογιστή, είτε με διάβασμα περνά τον χρόνο του μέχρι να τελειώσει η περιπέτειά του.

“Η συνείδησή μου λέει ότι πρέπει να προστατεύσω τους γονείς μου, οι οποίοι είναι μεγάλοι σε ηλικία, πρέπει να προστατεύσω την οικογένειά μου… Δεν ξέρω αν το έχω ή δεν το έχω οπότε… 14 μέρες είναι, θα περάσουν”, λέει “οπλισμένος” με υπομονή και αισιοδοξία και εξηγώντας γιατί επέλεξε να μεταβεί οικειοθελώς στο νοσοκομείο παρά το ότι δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα του κοροναϊού.   

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ