Κοινωνία

Πέτυχαν το αδιανόητο οι “Δρομείς Ελπίδας” στον Λέβαδο !

Μία ίσον καμία, λέει η ρήση, συνεπώς οι “Δρομείς Ελπίδας” ντύθηκαν με τα...καταδρομικά τους και ξαναπήγαν βουνό για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες!

Κι αυτό το βουνό περίμενε...αγριεμένο! Μόνο που οι “Δρομείς Ελπίδας” και ο πιλότος Σπύρος Ρούσσης αποδείχτηκαν... αγρίμια!

To σθένος και η αποφασιστικότητα σε όλο τους το μεγαλείο!
Στον αγώνα “Λέβαδος 2020” έκαναν την υπέρτατη υπέρβαση προκαλώντας των θαυμασμό όλων των υπόλοιπων αθλητών, οι οποίοι συμμετείχαν και στις δύο διαδρομές του αγώνα, και οι οποίοι αδυνατούσαν να αντιληφθούν πως είναι δυνατόν στα απόκρημνα, κακοτράχαλα, ανηφορικά, εκτεταμένα και σκαμμένα από την φύση στενά μονοπάτια πέρασε το αμαξίδιο με τον πιλότο.

Με την ασύγκριτη δύναμη που προσφέρει ένας και μόνο μυς, αυτός της καρδιάς, κατέκτησαν ακόμη μια κορυφή, επιτυγχάνοντας αυτό που για πολλούς ήταν αδιανόητο. Η συμμετοχή των “Δρομέων Ελπίδας” στην διαδρομή των 10,8 χλμ του “Λέβαδος 2020” αποτελεί τρανό παράδειγμα πως δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά μονάχα δεν θέλω!
Σε μια άρτια διοργάνωση με την αγκαλιά των κατοίκων, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, σε ένα δύσκολο αγώνα γράφτηκε για ακόμη μια φορά ιστορία για το δρομικό κίνημα. Και έπεται συνέχεια...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ