Κοινωνία

Διαμαρτυρία για την απόφασή να σταματήσει η καμπάνια «αφήστε με να ζήσω» - Ευαισθητοποιούσε για τις εκτρώσεις - Βίντεο


Διαμαρτυρία για την απόφασή του υπουργού να σταματήσει η καμπάνια του «αφήστε με να ζήσω» που ευαισθητοποιούσε για τις εκτρώσεις. 

Προς
Αξιότιμο Υπουργό Μεταφορών
κ. Καραμανλή Κων/νο

Κύριε Υπουργέ,

Καλή κι ευλογημένη χρονιά.

Με μεγάλη έκπληξη και οδύνη μάθαμε για την απίστευτη απόφασή σας να διατάξετε το κατέβασμα των αφισών του «Αφήστε με να ζήσω» που ενημέρωναν και ευαισθητοποιούσαν για το θέμα των εκτρώσεων. Η οδύνη μας έγινε μεγαλύτερη και δεν σας κρύβουμε ότι μετατράπηκε σε οργή, όταν μάθαμε το σκεπτικό σας το οποίο έλεγε μεταξύ άλλων «Οι καμπάνιες που γίνονται στους δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινή γνώμη ούτε ασφαλώς να προσβάλουν γυναίκες που έχουν αναγκαστεί να κάνουν μια τέτοια δύσκολη επιλογή στη ζωή τους».

Αναρωτιόμαστε, όταν οι ομοφυλόφιλοι (τους οποίους σεβόμαστε ως συνανθρώπους μας) διοργανώνουν «παρελάσεις υπερηφανείας» για να δείξουν την υπερηφάνεια τους για κάτι που εν τέλει είναι αντίθετο στην ανθρώπινη βιολογία και διχάζεται σφόδρα η κοινή γνώμη, εσείς δείχνετε την ίδια ευαισθησία; Έχετε σκεφτεί πόσες γυναίκες υπάρχουν που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί και κάνουν τόσες και τόσες προσπάθειες ενώ ξοδεύουν μεγάλα ποσά από το υστέρημά τους προκειμένου να ζήσουν τη χαρά της μητρότητας; Όταν κακομεταχειριστεί κάποιος ένα ζωάκι ο νόμος τον τιμωρεί αυστηρά. Όταν σκοτώσει –όχι απλώς κακομεταχειριστεί- μία εντελώς ανυπεράσπιστη ανθρώπινη οντότητα, τότε όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά τον παρηγορούμε κιόλας όταν υπάρχει η επιλογή να δοθεί το μωρό για υιοθεσία!

https://player.vimeo.com/video/336179161

 

Τέλος, σας παρακαλούμε να δείτε τα βίντεο εδώ, όπου μαιευτήρες που έκαναν εκτρώσεις μιλούν για τις εμπειρίες τους που τους οδήγησαν να μετανοήσουν, αλλά και εδώ όπου η επιζήσασα από έκτρωση ακτιβίστρια Gianna Jessen αναρωτιέται στη δυναμική και συγκινητικότατη ομιλία της (στο 7:40) «εάν η έκτρωση είναι θέμα μόνο των δικαιωμάτων των γυναικών, τότε ποια ήταν τα δικά μου»;!

https://youtu.be/fHWAwUTm6-s

Είστε σίγουρος ότι πήρατε τη σωστή απόφαση Κύριε Υπουργέ;

Μετά τιμής
Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

''Πνίγεται'' η Χερσώνα! Τεράστιες καταστροφές από την έκρηξη στο υδροηλεκτρικό φράγμα- Δρόμοι γέμισαν νερά, ποτάμια κινούνται προς τα... πίσω! (Εικόνες-Βίντεο) (upd)

«Ουκρανικά πλήγματα χτύπησαν το φράγμα» λέει η Μόσχα – Συμβούλιο Ασφάλειας συγκαλεί ο Ζελένσκι