Κοινωνία

Σοκαριστικά πλάνα από ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Πάτρα (βίντεο)


Ενοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Πάτρας σημειώθηκε τα ξημερώματα της επομένης της Πρωτοχρονιάς.

Ο υπάλληλος της επιχείρησης δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση απέναντι στον ληστή ο οποίος τον απειλούσε με ένα τεράστιο μαχαίρι.

Ωστόσο, τις κινήσεις του δράστη κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα thebest.gr, ο ληστής έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με σκούφο full face μπήκε σε μίνι μάρκετ επί της οδού Πατρών Κλάους.

Με γρήγορες κινήσεις πήγε προς το ταμείο της επιχείρησης. Μέσα στο κατάστημα βρίσκονταν δύο άτομα. Ο κουκουλοφόρος με ένα μεγάλο μαχαίρι έκανε απειλητικές κινήσεις κατά του υπαλλήλου και του ζήτησε να του δώσει όλα τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή.

Ο υπάλληλος δεν προέβάλε αντίσταση. Έδωσε στον ληστή τα χρήματα. Εκείνος δεν αρκέστηκε σε όσα του έδωσε. Άπλωσε το ένα του χέρι για να αρπάξει κι άλλα χρήματα ενώ με το άλλο κρατούσε το μαχαίρι πάνω από τον έντρομο υπάλληλο του μινι μάρκετ. Ο ληστής έφυγε από το κατάστημα μέσα σε περίπου 45 δευτερόλεπτα με λεία περίπου 1000 ευρώ.

Το υλικό από τις πολλές κάμερες ασφαλείας του μινι μάρκετ εκτιμάται πως θα δώσει σημαντικά στοιχεία για τον δράστη, παρά το γεγονός πως είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Μέγα κάζο! Οι Ρώσοι “καρφώνουν” την Άγκυρα: Οι Τούρκοι δεν μπορούν να θέσουν σε λειτουργία τους πυραύλους S-400 κατά της Ελλάδος

Ρώσοι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί από τουρκικής πλευράς, οι πιθανοί λόγοι για την έλλειψη...