Κοινωνία

Καρδίτσα: Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από Ι.Χ. - Ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα

Ένας 32χρονος, έχασε τη ζωή του όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα. Ο ασυνείδητος οδηγός, εγκατέλειψε το θύμα του ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. 

Την τελευταία του πνοή άφησε 32χρονος ποδηλάτης, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Κυριακής στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καρδίτσας – Λαμίας.

Σύμφωνα με το karditsalive.net, ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα.

Κατά το ίδιο μέσο, ο 32χρονος, Αλβανός υπήκοος, κινούνταν λίγο μετά τις 6 το πρωί με το ποδήλατό του στο 7ο χιλιόμετρο της οδού Καρδίτσας - Λαμίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, όταν παρασύρθηκε από το όχημα.

Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν τις αρχές ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο.

Ο 32χρονος, ο οποίος διέμενε στον Πρόδρομο Καρδίτσας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο στην Καρδίτσα, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τόσο το όχημα, όσο και ο οδηγός που εγκατέλειψε τον ποδηλάτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...