Κοινωνία

Χυδαία επίθεση με συνθήματα κατά του Κώστα Μπακογιάννη (εικόνες)

Άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στην πλατεία Εξαρχείων.

Έγραψαν "Δήμαρχε το '89 έγινε μισή δουλειά" με κόκκινη μπογιά πάνω στα μάρμαρα. Να υπενθυμίσουμε ότι τα μάρμαρα είχαν μπει πριν από λίγες ημέρες από τα συνεργεία του Δήμου στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας, ώστε να επανέλθει στην μορφή που είχε πριν βανδαλιστεί.

Είναι σαφές το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα αποκαθιστούν τις ζημιές όσες φορές κι αν χρειαστεί, προκειμένου να διατηρείται η πλατεία καθαρή για τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται