Κοινωνία

Λαμία: Εισέβαλαν με βαριοπούλες σε βενζινάδικο -Τα έκανα γυαλιά καρφιά για 200 ευρώ (βίντεο)


Ληστές εισέβαλαν σε πρατήριο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης και έσπασαν ό, τι βρήκαν μπροστά τους.

Οι κουκουλοφόροι με βαριοπούλες, έσπασαν τον προθάλαμο και ότι μεταλλικό τους εμπόδιζε για να εισέλθουν στο εσωτερικό του καταστήματος, σύμφωνα με το Lamiareport.

Πρώτο μέλημά τους ήταν να εξουδετερώσουν το συναγερμό και τις κάμερες, εντούτοις αιφνιδιάστηκαν από τον καπνό που ενεργοποίησε το σύστημα ασφαλείας και άρχισαν να σπάνε όλες τις τζαμαρίες για να καθαρίσει ο χώρος. Οι ληστές επιχείρησαν να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο το οποίο αποδείχθηκε αδύνατο να βγει από τη θέση του και έτσι έφυγαν άπραγοι με λεία 200 ευρώ που βρήκαν στο ταμείο.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Λαμίας
Για το συγκεκριμένο συμβάν ανέλαβε την προανάκριση η Ασφάλεια Λαμίας που εξετάζει το υλικό των καμερών κι άλλα στοιχεία που βρήκε στον περιβάλλοντα χώρο.

Συγχρόνως μελετά τις κινήσεις των δραστών που ήταν σίγουρα πάνω από δύο ψάχνοντας ομοιότητες με την πρόσφατη διάρρηξη – κλοπή που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο σε κοντινό πρατήριο. Τότε οι κουκουλοφόροι είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν και το χρηματοκιβώτιο εκτός από τα 200 ευρώ που είχαν βρει και πάλι στο ταμείο.

Βίντεο: Δεν άφησαν τίποτα όρθιο οι ληστές
Πίσω τους όμως άφησαν υλικές ζημιές αρκετών χιλιάδων ευρώ, από τις φθορές που προκάλεσαν στο κατάστημα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ