Κοινωνία

Θρίλερ με διθέσιο αεροπλάνο: Πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Μυτιλήνη

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τη Σάμο και κατευθυνόταν προς την Καβάλα, όταν διαπιστώθηκε βλάβη στον κινητήρα.

Με ασφάλεια πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, στις 10 περίπου το βράδυ, διθέσιο εκπαιδευτικό αεροπλάνο το οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα βλάβης στον κινητήρα.

Το αεροπλάνο τύπου Diamond 40 NG, στο οποίο επέβαινε ένας Κροάτης και ένας Ρουμάνος, είχε απογειωθεί από τη Σάμο και κατευθυνόταν προς την Καβάλα. Ενώ πετούσε πέντε μίλια δυτικά της πόλης της Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε πως είχε ένδειξη βλάβης στον κινητήρα. Τότε ζήτησε άδεια να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση, πράγμα που έγινε με επιτυχία.

Στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης σήμανε κυριολεκτικά συναγερμός, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η μονάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου, πήρε θέσεις σε δυο λεπτά. Προληπτικά μετέβησαν στο αεροδρόμιο και οχήματα της κεντρικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...