Κοινωνία

Σοκαριστική μαρτυρία για το κύκλωμα πορνείας: "Έκανα εγχείρηση και μου έδιναν χάπια για να συνεχίσω να δουλεύω"

Μαρτυρία που σοκάρει την κοινωνία, ενός από τα θύματα κυκλώματος πορνείας που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ είδε το φως της δημοσιότητας.

Σοκάρει η μαρτυρία μιας 18χρονης από τη Μολδαβία που έπεσε θύμα του κυκλώματος πορνείας που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Είχε κάνει εγχείρηση και της έδιναν χάπια για να δουλεύει!

Οι μαστροποί εκβίαζαν κορίτσια και τις εξανάγκαζαν να εκπορνεύονται ακόμη και με 50 πελάτες κάθε ημέρα. Θύματα του κυκλώματος περιέγραψαν πώς οι μαστροποί τούς έδιναν χάπια για να μειωθεί ο κύκλος περιόδου και να μη χάνουν έσοδα.

Μια 18χρονη κοπέλα από τη Μολδαβία είπε ότι της έδιναν 15 ευρώ για κάθε βάρδια, ενώ το κύκλωμα έβγαζε περίπου 100.000 ευρώ για κάθε ημέρα εργασίας της.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν μια φίλη της στη Μολδαβία της υποσχέθηκε δουλειά πωλήτριας στην Ελλάδα. Έφτασε στις 4 Απριλίου 2019 στη χώρα. «Μου ανακοίνωσε ότι δεν θα δουλέψω ως πωλήτρια αλλά ως εκδιδόμενη και με ρώτησε αν ξέρω τι να κάνω στη δουλειά αυτή», περιέγραψε η 18χρονη, σύμφωνα με δημοσίευμα στο eleftherostypos.gr.

Η 18χρονη έβαλε τα κλάματα και είπε ότι δεν θα κάνει αυτή τη δουλειά. Η γυναίκα που την έφερε, της είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στο σπίτι της εάν δεν δουλέψει. Την επόμενη μέρα, της πήρε το διαβατήριο και της έδωσε οδηγίες για να εργάζεται ως ιερόδουλη.

Όταν στα τέλη Απριλίου εμφάνισε πρόβλημα υγείας στα γεννητικά όργανα, η υπεύθυνη της έδωσε κάποια χάπια για να συνεχίσει να εργάζεται. Μετά από επεισόδιο λιποθυμίας την πήγαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διέγνωσαν φλεγμονή και της έκαναν εγχείρηση. Της είπαν να πάει μετά από κάποιες μέρες να της βγάλουν τα ράμματα, αλλά επειδή η υπεύθυνη αρνήθηκε να την πάει, «αναγκάστηκα να το κάνω μόνη μου», είπε.

Λίγο αργότερα εμφάνισε και κύστη. «Κάθε φορά που πήγαινα με πελάτη ένιωθα σαν να με τρυπάνε με μαχαίρι και αυτή μου έλεγε “δεν είναι τίποτα” και ότι θα μου δώσει ένα χάπι και θα περάσει», περιέγραψε η 18χρονη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...