Κοινωνία

Η μικρή Νεφέλη συγκλόνισε την Πρωτοψάλτη - Τραγουδούσε ενώ δεν μιλάει - Βίντεο


Το συγκινητικό αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη διάρκεια συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Κύπρο.

 

Σε πρόσφατη συναυλία της στην Κύπρο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έζησε μία μοναδική στιγμή. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ανέβηκε στη σκηνή ένα 14χρονο κορίτσι, η μικρή Νεφέλη, της πήρε πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με ψυχή το «Χειροκρότημα». Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι η Νεφέλη δεν μιλάει και αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θέλησε να μοιραστεί το συμβάν με τους διαδικτυακούς της φίλους και έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας τα εξής: «Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή... Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων... δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής! Η Νεφέλη δεν μιλάει... μόνο τραγουδάει... Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

 

Δείτε το βίντεο

Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή......Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της . Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν .... Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων ... δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ..... στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ....μόνο τραγουδάει ....🏆Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους . Sophia Foundation for Children

Gepostet von Alkistis Protopsalti Official am Donnerstag, 5. September 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ