Κοινωνία

Χειροπέδες σε ιδιόκτητη "πειρατικού" ραδιοφωνικού σταθμού στη Ρόδο

Για παράνομη λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, που παράλληλα προκαλούσε προβλήματα στην επικοινωνία των αεροπλάνων με τον πύργο έλεγχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου «Διαγόρας», συνελήφθη από την αστυνομία ο 53χρονος ιδιοκτήτης του (σταθμού) στη Ρόδο.

Η σύλληψή του έγινε χθες το μεσημέρι, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 53χρονος προκαλούσε παρεμβολή σε ραδιοσυχνότητες από λειτουργία εκπομπής παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού και κατασχέθηκε ο εξοπλισμός του σταθμού που βρισκόταν σε έναν μικρό οικίσκο κοντά στο μοναστήρι της Παναγιάς της Τσαμπίκας, στον Αρχάγγελο.

Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.

 

*εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...