Κοινωνία

Τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μετά την τραγωδία: «Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών..."

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ δείχνει συγκλονισμένη από την τραγωδία ενώ επαναλαμβάνει και αυτή όπως και ο δικηγόρος της ότι δεν έχει ευθύνη.

Είναι στον χώρο αυτό, όπως μας είπε,  τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες. Θεωρείται η βασίλισσα των λούνα παρκ. Σήμερα είναι 73 ετών. Παιχνίδια της επιχείρησης της έχουν στηθεί κατά καιρούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως στην Ξάνθη και τη Χαλκίδα. Σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται και για το παζάρι στα Τρίκαλα.

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μίλησε αποκλειστικά στην Τασούλα Παπανικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δε φταίει; Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας;  Ποτέ….Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.

Αποκάλυψη: Η κατάθεση της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, 13 άτομα έχουν δώσει καταθέσεις για την τραγωδία: η ιδιοκτήτρια, δυο τεχνικοί των μηχανήματων, ένας εργαζόμενος στα εισιτήρια και 8 αυτόπτες ηλικίας ως 25 ετών.

«Βρισκόμουν σε απόσταση 80 μέτρων από το «χαλί». Δεν είχα οπτική επαφή. Άκουσα τον θόρυβο, πήγα στο σημείο και είδα το κορίτσι. Αμέσως έδωσα εντολή να καλέσουν ασθενοφόρο και την πυροσβεστική.

Ο χειριστής από το Μπαγκλαντές, ηλικίας  27 ετών  πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις. Τον έχω 7 χρόνια στη δουλειά, είναι ασφαλισμένος και νόμιμα εργαζόμενος. Είναι πολύπειρος χειριστής  όλων των μηχανημάτων.

Το κορίτσι το ήξερα, καθώς συνεργαζόμουν με την πατέρα  της σε κάποιες εργασίες μεταφοράς μηχανημάτων από τη Χαλκίδα.

Δεν είχε τη δυνατότητα κανένας χειριστής να αυξήσει ταχύτητα, καθώς έχει «κόφτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ