Κοινωνία

Η εικόνα σοκάρει! Δείτε τι απέμεινε από την ξύλινη βάρκα στην οποία βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο αδέλφια

Ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης δύο σκαφών το βράδυ της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας ήταν ο θάνατος δύο ανδρών 60 και 70 ετών αντίστοιχα, καθώς και ο σοβαρός τραυματισμός μία 60χρονης γυναίκας, όλοι αδέλφια.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ύστερα από την απολογία του στην εισαγγελία Ναυπλίου, αφέθηκε ο 44χρονος Γάλλος ο οποίος ήταν χειριστής του ταχύπλοου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα.

Ό,τι απέμεινε από τη μοιραία ξύλινη βάρκα στην οποία επέβαιναν τα τρία αδέλφια είναι μονάχα ένα μικρό κομμάτι της.

Η αποκλειστική φωτογραφία του newpost.gr πραγματικά σοκάρει:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται