Κοινωνία

Νέα καταγγελία μετά τη Σαντορίνη: Κακοποιούν γαϊδουράκι στην Αμοργό (βίντεο)


Έκκληση προς την αστυνομία προκειμένου να επέμβει και να διασώσει ένα γαϊδουράκι που είναι διαρκώς δεμένο και φορτωμένο απευθύνουν κάτοικοι και τουρίστες της Αμοργού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην ομάδα του Facebook «Γαϊδουράκια/Άλογα – Stop στην εκμετάλλευση/κακοποίηση», το άτυχο γαϊδουράκι της Αμοργού είναι δεμένο από τα πόδια, ενώ παραμένει με το σαμάρι φορτωμένο καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο.

Κατά την ίδια καταγγελία, τουρίστες που αντιλήφθηκαν το βασανιστήριο ειδοποίησαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα για να διασωθεί το γαϊδουράκι, δίχως όμως να έχουν ανταπόκριση.

Οι ίδιοι τουρίστες ανέβασαν και ένα βίντεο από το γαϊδουράκι προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι κάτοικοι και -κυρίως- οι Αρχές:

Βοηθήστε το γαϊδουράκι που βρίσκεται στην Αμοργό με δεμένα τα πόδια του και με το σαμάρι φορτωμένο... Θέλω να κάνετε μία κοινοποίηση να ακουστεί η φωνή μας.. να σας ενημερώσουμε ότι η αστυνομία απαξιοί... Οι τουρίστες που μας έστειλαν το βίντεο δεν μπορούν να μπούνε στον ιδιόκτητο χώρο όπου και βρίσκεται το ζώο.. Τοποθεσία Χώρα Αμοργού στον πίσω δρόμο που πήγαινε προς πλατεία των λεωφορείων.. Οδός δεν υπάρχει.. Είναι δίπλα στον δρόμο SOS

Gepostet von Γαϊδούρακια/Άλογα - Stop στην εκμετάλλευση/κακοποίηση am Montag, 5. August 2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ