Κοινωνία

Ενα ξεχωριστό πάρτι στο Καβούρι: Αθλητές βουτούν με τα ποδήλατά τους στο νερό

Ενα διαφορετικό πάρτι οργάνωσαν οι λάτρεις των δύο τροχών, σε αποβάθρα στο καβούρι. Η ομάδα Gutless BMX έστησε μια μπάρα στην άκρη στο νερό και κάλεσε του μετρ του ποδηλάτου και των ακροβατικών να βουτήξουν στο... κενό.

Η πρόσκληση ήταν καθαρά για ψυχαγωγικό σκοπό και δεν εντάσσεται σε κάποιο διαγωνιστικό κομμάτι στο οποίο συμμετέχει η εν λόγω ομάδα, όπως και άλλες που ασχολούνται με το ποδήλατο και τα extreme sports.

Οι φιγούρες στον αέρα με τα BMX προσφέρονται για εντυπωσιακές φωτογραφίες
Οι φιγούρες στον αέρα με τα BMX προσφέρονται για εντυπωσιακές φωτογραφίες / Φωτογραφία: Sooc

Οι ποδηλάτες συναντήθηκαν στην παραλία Καβούρι με τα ποδήλατά τους και τα μαγιό της. Μια ξύλινη μπάρα στην άκρη της αποβάθρας έδινε στα ΒΜΧ την απαιτούμενη ώθηση προκειμένου να εκτελέσουν τα ακροβατικά τους στον αέρα πριν πέσουν στο νερό της θάλασσας.

Οι BMXάδες βάλθηκαν να πραγματοποιήσουν τα πιο περίτεχνα άλματά τους πριν πέσουν μαζί με το ποδήλατο στη θάλασσα
Οι BMXάδες βάλθηκαν να πραγματοποιήσουν τα πιο περίτεχνα άλματά τους πριν πέσουν μαζί με το ποδήλατο στη θάλασσα / Φωτογραφία: Sooc

Το καθιερωμένο ραντεβού με το BMX Water Jump

Η ομάδα Gutless που ασχολείται με το BMX στην πόλη, φαίνεται πως έχει καθιερώσει το ραντεβού με τη θάλασσα κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Οπως διαβάζουμε στον ιστότοπό τους, οι BMXάδες είχαν διοργανώσει παρόμοιο Water Jump και πέρσι το καλοκαίρι στο Καβούρι.

Οι λουόμενοι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τις εντυπωσιακές φιγούρες των ποδηλατών
Οι λουόμενοι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τις εντυπωσιακές φιγούρες των ποδηλατών / Φωτογραφία: Sooc

Οι Gutless BMX προετοιμάζονται τώρα για το μεγάλο event του Σεπτέμβρη στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει στην ιστοσελίδα τους, θα βρεθούν οι 30 καλύτεροι του BMX στην Ελλάδα σε έναν διαγωνισμό που θα αναδείξει τον πρώτο Taken Tag Tournament.

Υπήρξαν και φορές που ποδήλατο και αναβάτης χώριζαν στον αέρα, πριν ακουμπήσουν το νερό
Υπήρξαν και φορές που ποδήλατο και αναβάτης χώριζαν στον αέρα, πριν ακουμπήσουν το νερό / Φωτογραφία: Sooc

Το τουρνουά BMX θα λάβει χώρα στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου, ενώ στην τελική φάση οι αναβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν συμπαίκτη με τις ομάδες των δύο να διαγωνίζονται σε νοκάουτ αγώνες ως την ανάδειξη του νικητή.

Καθώς έπεφτε ο ήλιο, οι εικόνες από τα άλματα των BMXαδων γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές
Καθώς έπεφτε ο ήλιο, οι εικόνες από τα άλματα των BMXαδων γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές / Φωτογραφίες: Sooc

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ