Κοινωνία

Κρήτη: Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πολύκροτη δίκη σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση του βιασμού ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της, το 2001 στην Ιεράπετρα...

Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε με τον εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή του προπονητή για όλα όσα του καταλογίζονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την απολογία του ο 58χρονος, σήμερα προπονητής, επανέλαβε πως δεν υπήρξε κανένας βιασμός αλλά ότι η σχέση των δύο τους ήταν μεν ερωτική αλλά με την σύμφωνη γνώμη της αθλήτριας.

Μάλιστα, ανέφερε πως εκείνη ήταν που τον πίεζε για αρκετό χρονικό διάστημα προκειμένου να συνάψουν ερωτικές σχέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος είναι ένας 58χρονος πρώην γυμναστής, ο οποίος το 2001 προπονούσε σε αθλήματα του στίβου τη 14χρονη τότε μαθήτρια (σήμερα 32 χρόνων).

Πρωτόδικα, ο προπονητής είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει έξω από τα δικαστήρια στην Πλατεία Δασκαλογιάννη η Ομάδα Γυναικών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με αφορμή τη συνέχιση της δίκης σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του βιασμού ανήλικης αθλήτριας από τον προπονητή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ