Κοινωνία

Κάλυμνος: Απίστευτο περιστατικό! Κλείδωσε το 5χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλειά!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κάλυμνο όταν μία γυναίκα άφησε το παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλεια. Το παιδί παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα ενώ στο σημείο μετέβησαν οι αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με το kalymnos-news, το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα, στις 5.00 το απόγευμα. Ένας περαστικός τουρίστας στην παραλιακή Πόθιας Καλύμνου, αντιλήφθηκε ότι το μικρό παιδί ήταν κλειδωμένο μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, με κλειστά παράθυρα!

Τελικά, περαστικοί έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να απελευθερωθεί το μικρό παιδί και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ενημερώθηκε το ΑΤ Καλυμνίων και το Λιμεναρχείο, στελέχη του οποίου άμεσα έφτασαν στο σημείο.

Επίσης εκείνη την ώρα περνούσε από την παραλιακή όχημα του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση του παιδιού σταμάτησαν και  του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το παιδί συνήλθε ενώ βρέθηκε και η μητέρα του, που βρισκόταν σε χώρο, κοντά στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο για… δουλειά!  Όπως θα ακούσετε στο βίντεο να λένε οι δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, η μητέρα μάλλον εργάζεται σε τράπεζα ως καθαρίστρια και είχε κλειδώσει το παιδάκι στο αυτοκίνητο όσο έκανε τη δουλειά της…

https://youtu.be/xCBuYLMG4jE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ