Κοινωνία

Εξωφρενικό! Η Μαντόνα λέει ότι ο Ιησούς «υποστηρίζει» την άμβλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη δήλωση από την σουπερ σταρ της ποπ μουσικής!

Η Μαντόνα ισχυρίζεται ότι ο Ιησούς υποστηρίζει την άμβλωση και πως θέλει να αλλάξει η θέση της Καθολικής Εκκλησίας...
Σε εμφανισή της σε αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή  η Madonna, που έχει καθολικό υπόβαθρο, ενώ αργότερα ασπάστηκε την Καμπάλα, αποκάλυψε τι θα ήθελε να συζητήσει με τον Πάπα Φραγκίσο αν είχε την ευκαιρία.

"Ας μιλήσουμε για την άποψη του Ιησού για τις γυναίκες. Ας μιλήσουμε γι 'αυτό", δήλωσε η Madonna στην τηλεοπτική εκπομπή, ελπίζοντας να αλλάξει τη στάση της Ρ/καθολικής εκκλησίας σχετικά με την άμβλωση.

"Και δεν νομίζετε ότι ο Ιησούς θα συμφωνούσε ότι μια γυναίκα έχει το δικαίωμα να επιλέξει τι να κάνει με το σώμα της;" ρώτησε.

Η Μαντόνα ανατράφηκε καθολική και παρόλο που εκδιώχθηκε αργότερα από την εκκλησία, είπε στο περιοδικό Rolling Stone το 2015 ότι χρησιμοποιεί τακτικά χριστιανικές εικόνες λόγω της ισχυρής της σύνδεσης με τον καθολικισμό.

Το ποπ είδωλο είχε μια μακρά κόντρα με τη χριστιανική κοινότητα. Το βίντεο κλιπ της για το "Like a Prayer" του 1989 καταδικάστηκε ανοιχτά από το Βατικανό για τις ασεβείς σκηνές του στην εκκλησία. Αργότερα στην καριέρα της, ένα άλλο από τα τραγούδια της Madonna, με τίτλο "Άγιο νερό", καταδικάστηκε για τη σύγκριση των σωματικών υγρών της με τα ιερά ύδατα που χρησιμοποιούν οι Καθολικοί..

https://twitter.com/i/status/1141344890758078466

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ