Κοινωνία

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Ο Ιησούς και η "συμμορία του Σωτήρα" σε βιντεοπαιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικούς μήνες πήγαν να τον κάνουν κόμικ-σουπερήρωα αλλά δεν τους πέρασε.

Τώρα βρήκαν άλλο μοντέλο...

Έκαναν βιντεοπαιχνίδι με φόντο τον Ιησού! "Η συμμορία του Σωτήρα" είναι ένα παιχνίδι όπου ο παικτης οδηγεί τους οπαδούς του στην γη της Επαγγελίας. Το ταξίδι προς τον...Διαφωτισμό απαιτεί από τους πιστούς να επιβιώσουν από παγίδες και καταστροφές που απειλούν να τους συντρίψουν, να καούν, να πνιγούν, να μολυνθούν και όλα αυτά επειδή ο Θεός είναι θυμωμένος επειδή η ανθρωπότητα σταύρωσε τον γιο του.

Από τεχνική άποψη, η "συμμορία του Σωτήρα" δεν ονομάζει τον Ιησού, αλλά το όλο...concept που λαμβάνει χώρα στην Ιερουσαλήμ καθιστά αρκετά σαφές ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μιλάμε. Το παιχνίδι δείχνει ακόμη και το avatar του Σωτήρα.

Οι πιστοί θα διασχίσουν διαφορετικά επίπεδα, από τα παλιά πεδία της Ιερουσαλήμ έως τις ίδιες τις πύλες της κόλασης, περνώντας από τα υψηλά ιερά βουνά, τις σκοτεινές σπηλιές, τις ζεστές ερήμους και τα δάση. Σε κάθε μία από αυτές τις θέσεις υπάρχουν διαφορετικές παγίδες και δυσκολίες σε κάθε επίπεδο: περίεργα gadgets, δέντρα που πέφτουν, εκρήξεις μάγματος, πάγος κλπ ... Σε κάθε επίπεδο θα βρεθούν νέοι οπαδοί που θα αυξήσουν την ομάδα των επιζώντων, τις πιθανότητες επιβίωσης, γεγονός που με τη σειρά του δυσκολεύει το παιχνίδι.

Η "συμμορία του Σωτήρα"  θα τεθεί σε κυκλοφορία σε άλλες κονσόλες και κινητές πλατφόρμες πριν από το τέλος του έτους.

https://www.youtube.com/watch?v=MukZ0Lyse94

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...