Κοινωνία

Αποτροπιασμός στη Βρετανία: Ριάλιτι παρουσιάζει τη σχέση 44χρονου με ανήλικη - Δείτε το βίντεο

Τα κοινωνικά ήθη έχουν εξωκείλει εντελώς στην Βρετανία, και οι τηλεοπτικές εκπομπές κάνουν τα πάντα για να χειροτερεύσουν την κατάσταση. Ριάλιτι παρουσιάζει την αφύσικη σχέση ανάμεσα σε έναν μεσήλικα και μία ανήλικη.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βρετανία το ριάλιτι Age Gap Love (έρωτας με διαφορά ηλικίας) του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 5.

Στα πλαίσια της προώθησης του ριάλιτι που θα προβληθεί τον Ιούνιο, το Channel 5 δημοσίευσε στο Twitter απόσπασμα στο οποίο μιλάει ένα ζευγάρι που είχε γνωριστεί όταν η κοπέλα ήταν 16 ετών!

Tο επίμαχο απόσπασμα αφηγείται την ερωτική ιστορία του 47χρονου σήμερα Andy Telford με την 19χρονη Beth.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια, όταν η Beth ήταν 16 ετών και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον δύο ετών Timmy και τον ενός έτους Conway.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η μητέρα της Beth άρχισε να κάνει παρέα με τον Andy.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα εξομολογείται ό άνδρας, όταν έλαβαν την απόφαση να παντρευτούν, υποχρεώθηκαν να μετακομίσουν στο Λάνκασαϊρ προκειμένου να αποφύγουν τις έντονες επικρίσεις των γειτόνων, οι οποίοι χαρακτήριζαν τον Andy παιδόφιλο.

https://twitter.com/channel5_tv/status/1132618639352377344

Το ριάλιτι έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις πριν καν προβληθεί με πολλούς να το χαρακτηρίζουν απαράδεκτο αφού παρουσιάζει ως φυσιολογική συμπεριφορά των μεσήλικων που αποπλανούν παιδιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...