Κοινωνία

Ψηφοφόρος γκρίνιαζε στην ουρά και ο δικαστικός αντιπρόσωπος την έβαλε στην εφορευτική επιτροπή

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του info24news.gr, μια ψηφοφόρος που πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο συγκεκριμένο σχολείο συνάντησε μεγάλη ουρά από πολίτες που ήθελαν να ψηφίσουν και διαμαρτυρήθηκε ήπια για το ότι δεν προχωρούσε η εκλογική διαδικασία.

Ωστόσο, όταν ήρθε και σειρά της συγκεκριμένης γυναίκας, την περίμενε μια έκπληξη.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αφού έλαβε την ταυτότητά της για τη διαδικασία της ψήφου, βγαίνοντας η ψηφοφόρος από το παραβάν, αρνήθηκε να της τη δώσει πίσω και μάλιστα την έβαλε στην τσέπη του, λέγοντάς της ότι «αφού το παίζεις έξυπνη σε επιτάσσω να αναλάβεις καθήκοντα εφορευτικής επιτροπής».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ίδιος κάλεσε και την αστυνομία για να πάρει σάρκα και οστά η επίταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εκλογικό τμήμα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ήταν μόνο δύο στον αριθμό καθώς τα υπόλοιπα δεν προσήλθαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έτοιμοι για πόλεμο δηλώνουν οι Τούρκοι χάρη στο τάχα νέο "υπερόπλο της Γαλάζιας Πατρίδας"-Ποιό είναι και τι συνεπάγεται για Αιγαίο-ΝΑ Μεσόγειο;

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η "Γαλάζια Πατρίδα" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής,...