Κοινωνία

Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Νέα στοιχεία για το μαρτύριο της γυναίκας (Βίντεο)

Ζούσε σε μία κόλαση η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του αδερφού. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως ανατριχιάζουν.

Η άτυχη γυναίκα, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο αδερφός της στο Παλαιό Φάληρο, προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατευτεί.

Ο εφιάλτης που ζούσε εδώ και καιρό η 53χρονη δασκάλα ήταν απίστευτος. O ίδιος της ο αδελφός της, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία ως ο βασικός ύποπτος της άγριας δολοφονίας της, απειλούσε συνεχώς ότι θα τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Star, μια φίλη και συνάδελφος του θύματος, η 53χρονη προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατευθεί, αλλά νομικά το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει ο αδελφός της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα τα νέα στοιχεία:

https://www.youtube.com/watch?v=R5SlJ9HnQF8

Κάθε μέρα δεχόταν και μια απειλή για τη ζωή της. Έβλεπετον αδελφό της εκτός εαυτού να ουρλιάζει, έξω από την πόρτα του σπιτιού της στο Φάληρο, έξω από το δημοτικό σχολείο στον Πειραιά όπου δίδασκε, ακόμη και όταν προσπαθούσε να βρει μια στιγμή ηρεμίας.

Όπως ανέφερε η φίλη του θύματος «ζούσε ένα πραγματικό εφιάλτη. Φοβόταν να βγει από το σπίτι, να πάει στη δουλειά της. Ήταν σε πλήρη απόγνωση. Το μόνο που μπορούσε νομικά, για να σταματήσουν οι απειλές από τον αδελφό της, ήταν να του κάνει ασφαλιστικά ώστε να μην μπορεί να την πλησιάσει. Είχε κάνει πάρα πολλές καταγγελίες. Οι αστυνομικοί της είπαν ότι το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι ασφαλιστικά μέτρα. Είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρο δεν ξέρω εάν πρόλαβε να το κάνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ