Κοινωνία

«Αυτή με έσπρωξε από το μπαλκόνι» – Τι λένε η 32χρονη και σύντροφός της στη Βούλα

Τα όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην Βούλα το περασμένο Σάββατο περιέγραψε η 32χρονη συλληφθείσα, η οποία κατηγορείται ότι έσπρωξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι, έπειτα από καυγά.

«Βγήκε στο μπαλκόνι, κι εγώ κλείδωσα για να μην έχουμε επαφή. Είχα καλέσει την αστυνομία και περίμενα να έρθει. Πού να ήξερα ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι;», δήλωσε η 32χρονη, μιλώντας στο Star.

«Ούτε εγώ ξέρω τι έγινε ακριβώς. Απλώς δεν γίνεται ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι 120 κιλά και να πήδηξε ο ίδιος από κάτω, δεν γίνεται, θα είχε πεθάνει. Πρέπει να κατέβηκε όροφο όροφο. Δεν τον είδα, είχα κλείσει και ήμουν μέσα. Την ώρα που βγήκα να δω, δεν ήταν στο μπαλκόνι. Κοίταξα κάτω, δεν ήταν ούτε κάτω. Κι εκεί έπαθα πανικό. Λέω, πού είναι; Πρέπει να έγινε αόρατος», πρόσθεσε.

«Κατέβηκα κάτω όταν ήρθε η αστυνομία. Και τον είδα ότι ήταν δίπλα από το αμάξι του. Ήταν πεσμένος κάτω. Κρατούσε το κινητό του στα χέρια και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που είπαν ότι τον έριξα ή έπεσε από τον τρίτο να κρατάει το κινητό του και τα κλειδιά του; Και να έχει πάει στο αμάξι του που ήταν στα 40 μέτρα;», συνέχισε η 32χρονη.

«Αυτή με έριξε από το μπαλκόνι»

Ο 39χρονος άνδρας, που γλίτωσε από τα χειρότερα καθώς η πτώση του ανακόπηκε από δέντρα, νοσηλεύεται στο Ωνάσειο λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά, ενώ έχει υποστεί και πολλαπλά κατάγματα.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας έχει καταφέρει σύμφωνα με την Espresso να μιλήσει έστω και λίγο στους αστυνομικούς, «δείχνοντας» την 32χρονη και λέγοντάς τους «Αυτή με έσπρωξε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ