Κοινωνία

Τραγωδία στην Κόρινθο: Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα του Ισθμού

Νεκρός ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή εντός της διώρυγας Κορίνθου ένας 48χρονος άνδρας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα korinthostv.gr ο 48χρονος έπεσε από τη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, εντούτοις οι συνθήκες πτώσης του παραμένουν αδιευκρίνιστες και ερευνώνται από το Λιμενικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...