Κοινωνία

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε για άλλη μία φορά το Σύνταγμα ή μήπως όχι; - Δείτε τις εικόνες

Τι τα θελαν τα γυρίσματα; Το κέντρο μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη ή μήπως όχι; 

Κλούβες, ΜΑΤ, διαδηλωτές με πλακάτ και άγριες «μάχες». Οχι, δεν έγινε κάποια διαδήλωση στο Σύνταγμα, αλλά το «σκηνικό» αυτό στήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας «Born to be Murdered», για την οποία γίνονται γυρίσματα εκεί από το πρωί.

Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος έχουν κλείσει από το πρωί της Κυριακής, αλλά πολλοί περαστικοί ενθουσιασμένοι στέκονται και παρακολουθούν τα κινηματογραφικά γυρίσματα. Κι αν οι Ελληνες ήταν ενημερωμένοι για το τι συνέβαινε εκεί, οι τουρίστες απορημένοι ρωτούσαν να μάθουν τι συμβαίνει.

«Μάχες» στο Σύνταγμα για τις ανάγκες των γυρισμάτων

«Μάχες» στο Σύνταγμα για τις ανάγκες των γυρισμάτων

Οι τουρίστες ρωτούσαν απορημένοι τι συμβαίνει

Οι τουρίστες ρωτούσαν απορημένοι τι συμβαίνει

 

Από το πρωί της Κυριακής γίνονται γυρίσματα στο Σύνταγμα

Από το πρωί της Κυριακής γίνονται γυρίσματα στο Σύνταγμα

Οι σκηνές που γυρίζονται από νωρίς το πρωί περιλαμβάνουν φοβερά ρεαλιστικές «μάχες», μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στο Σύνταγμα. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Για αυτό τον λόγο, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε:

  • Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
  • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
  • Πλατεία Συντάγματος.

Πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be Murdered»- τα γυρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν και σκηνές στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και την Καλαμπάκα- είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον. Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Πολλοί στάθηκαν για να δουν τα γυρίσματαΠολλοί στάθηκαν για να δουν τα γυρίσματα

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα

Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ