Κοινωνία

Σητεία: Συγκλονίζει η γιαγιά του 36χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του (βίντεο)

Ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο 36χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, από όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Παραπέμπεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος ενώ ήταν υπό κράτηση ξέσπασε σε λυγμούς. Εκτός από τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με την άτυχη 32χρονη, 6 και 11 μηνών, ένα ακόμα κορίτσι – 11 ετών – κόρη του από τον πρώτο του γάμο μένει ορφανή καθώς έχει χάσει και τη μητέρα της.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η γιαγιά του 36χρονου άντρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής  του ΣΚΑΪ για τον πολυαγαπημένο της εγγονό. «Τη ζήλευε και κάτι να ήθελα να της πάρω, έλεγε ‘’ντύθηκε πάλι η …’’. Ο εγγονός μου πριν χωρίσουν δεν ζήλευε. Τώρα που χωρίσανε δεν ξέρω. Αυτή μου έλεγε εδώ και έναν μήνα ότι είναι πολύ αγαπημένοι. Δεν είχανε κανένα πρόβλημα».

https://youtu.be/uEVK2CB1qCE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...