Κοινωνία

Ο ΔΣΑ καλεί τον Κούγια στο πειθαρχικό για το επεισόδιο με τον Λαζόπουλο

Άλλη μια φορά το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα ασχοληθεί με τον Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Αναλυτής άσκησε αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια για το επεισόδιο με τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο σε νυκτερινό κέντρο παρουσία θαμώνων του κέντρου.

Ο Χαράλαμπος Αναλυτής θα χρεώσει την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια σε εξηγήσεις. Μετά τις εξηγήσεις, εάν κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί για το εάν του επιβληθεί ή όχι πειθαρχική ποινή και σε καταφατική περίπτωση ποια ποινή θα επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στο νυκτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είχε πάει ο Λάκης Λαζόπουλος, μαζί με την Μαρινέλα και άλλους.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα, ξαφνικά, ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος καθόταν δύο τραπέζια πίσω, επιτέθηκε τον ηθοποιό και τον σκαμπίλισε, λέγοντας του ότι «στο χρωστάω τρία χρόνια». Η παρέα του ηθοποιού, μέχρι να αντιληφθούν τι έγινε και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...