Κοινωνία

10 χρόνια από τα “Δεκεμβριανά” φοβούνται νέα τραγωδία με λαθρομετανάστες και μπαχαλάκηδες – Διψά για αίμα το παρακράτος της Αριστεράς

Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνει το κύμα βίας στη χώρα μας. Τα τελευταία περιστατικά με τις επιθέσεις κατά αστυνομικών ακόμη και μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου, αλλά και την βία στους χώρους που παραμένουν στοιβαγμένοι οι μετανάστες προκαλούν έντονες ανησυχίες στις αρχές.

Ιδίως γιατί βρισκόμαστε πρώτον ενώπιον της επετείου του Πολυτεχνείου και δεύτερον λίγο πριν από την συμπλήρωση 10 χρόνων από την δολοφονία του Γρηγορόπουλου και τα “Δεκεμβριανά” που ακολούθησαν τότε...

«Μυστικές» ομάδες αστυνομικών θα βρεθούν στα Εξάρχεια σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες , αλλά οι κουκουλοφόροι ήδη μπήκαν σήμερα στο Πολυτεχνείο...να πιάσουν στασίδι!

Οι ταραξίες με τις κουκούλες υπό την ανοχή του κρατικού μηχανισμού λειτουργώντας ξεκάθαρα σαν παρακράτος φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι ξανά....

Μετά τους ελέγχους αστυνομικών από παρακρατικούς στου Ζωγράφου ένα ακόμα περιστατικό μεταξύ μπαχαλάκηδων και αστυνομικών με επιτιθέμενους τους πρώτους σημειώθηκε σύμφωνα με καταγελίες το απόγευμα της Τρίτης αυτή τη φορά στην Νέα Σμύρνη.

Δείτε εδώ σχετικό σχόλιο

Οι “γνωστοί-άγνωστοι” εντόπισαν έναν αστυνομικό με πολιτικά -και μάλλον εκτός υπηρεσίας -στην περιοχή της Εστίας Νέας Σμύρνης, όπου είχαν συγκέντρωση και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Ευτυχώς ο αστυνομικός κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας…

Στον κρατικό μηχανισμό είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για το τι σχεδιάζουν οι ινστρούκτορες των “γνωστών-αγνώστων”, καθώς η κοινωνική αναταραχή που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες με διαδηλώσεις, κινητοποιήσεις, καταλήψεις κρατικών υπηρεσιών κ.α. μπορεί να αποτελεσει βούτυρο στο ψωμί των μπαχαλάκηδων.

Ο φόβος γίνεται μεγαλύτερος υπολογίζοντας την δράση των λαθρομεταναστών. Η ανησυχία είναι έκδηλη για συμμορίες λαθρομεταναστών που δρουν ανεξέλεγκτα.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τις προάλλες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, προφανώς για τον έλεγχο του παρεμπορίου στην περιοχή.

Οι νέες αυτές συμπλοκές έρχονται σε συνέχεια αυτών που συνέβησαν κοντά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης λίγες μέρες πριν. Το νέο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους όταν 2-3 άτομα από ομάδα αλλοδαπών άρχισαν να χειροδικούν ο ένας εναντίον του άλλου, λίγα μόλις μέτρα από το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Μάλιστα, παρότι στο σημείο υπήρχε αστυνομική δύναμη της ομάδας Ζ, τα άτομα συνέχισαν να χειροδικούν μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.Μετά από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί της «Ζ» επενέβησαν, εξαπολύοντας… απειλές και στη συνέχεια προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων. Σημειώνεται πως στο σημείο βρίσκονταν περίπου 50 αλλοδαποί.

https://www.youtube.com/watch?v=kJD-Fa1WC_E

https://www.youtube.com/watch?v=F_wPT8TtTTY

Επομένως το εκρηκτικό κοκτεϊλ μπαχαλάκηδες και λαθρομετανάστες θέτει σε εγρήγορση τις αρχές για να μην έχουμε νέα “Δεκεμβριάνα” τύπου 2008.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ