Κοινωνία

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή της ληστείας στα ΕΛΤΑ του Κόκκινου Μύλου

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δύο άγνωστοι μπήκαν οπλοφορώντας στο υποκατάστημα που ήταν γεμάτο με κόσμο, άδειασαν τα ταμεία και στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσικλέτα πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερα ασφαλείας εμφανίζονται οι δύο δράστες, φορώντας κράνη, να εισβάλουν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Μενίδι επί της οδού Φιλαδελφείας.

Ο ένας παραμένει στην είσοδο του καταστήματος, ενώ ο συνεργός του κατευθύνεται πίσω από τα γκισέ και αρχίζει να αδειάζει τα ταμεία.

Ύστερα από λίγο ο δράστης που βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο σηκώνει το όπλο και πυροβολεί μία φορά στον αέρα. Μία γυναίκα που βρίσκεται μπροστά στο γκισέ τρομαγμένη γονατίζει στο πάτωμα.

Αφού έχουν πάρει ότι υπήρχε στα ταμεία μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, φεύγουν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ δεν υπάρχουν περιστρεφόμενες πόρτες ασφαλείας που μπορούν να εμποδίσουν τους εισβολείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ