Κοινωνία

Άγρια καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας - Νεκρός ο οδηγός (βίντεο) (upd)


 

O οδηγός του οχήματος είναι νεκρός, καθώς είναι εγκλωβισμένος στο κατεστραμμένο όχημά του. 

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινείται ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το το ρεπορτάζ το αυτοκίνητο έχει σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός είναι σε έξαλλη κατάσταση, αφού δεν υπακούει στις εντολές των αστυνομικών. Αντίθετα τους πετάει αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Είναι θαύμα που ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να κάνουν ανάσχεση στα αυτοκίνητα που κινούνται στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και τώρα στήνουν μπλόκο με αυτοκίνητα στα διόδια της Τραγάνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού και ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα. Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι νεκρός.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.


lamiareport.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ