Κοινωνία

Σαν αρχαία τραγωδία: Σοκ στην οικογένεια της 22χρονης Στέλλας – «Την περιμέναμε να έρθει στην Αθήνα»…

Σήμερα η 22χρονη Στέλλα, που βρήκε τραγικό θάνατο σε καφετέριαστην Άμφισσα, την ώρα που εργαζόταν, θα ταξίδευε για την Αθήνα προκειμένου να δει από κοντά την οικογένειά της, τις δύο μικρότερες αδερφούλες της και τη γιαγιά της.

 

 

Ο πόνος για την οικογένεια της Στέλλας Γιακουμάκη είναι αβάσταχτος. Αρνούνται να δεχτούν ότι το κοριτσάκι τους «έσβησε» έτσι ξαφνικά.

«Μας έφυγε ξαφνικά, η Στελλίτσα μας. Δεν προλάβαμε να ακούσουμε τη φωνούλα της για τελευταία φορά.

Την περιμέναμε να γυρίσει σήμερα από την Άμφισσα και να μείνει για λίγες ημέρες μαζί μας, εδώ στην Αθήνα, στην οικογένειά της, αλλά την πρόλαβε ο χάρος», λέει συγγενής της.

«Δεν είχε δείξει κανένα σημάδι το παιδί ότι έχει κάποιο πόνο. Όλα έγιναν ξαφνικά, όταν πήγε να ανοίξει το ψυγείο της καφετέριας που δούλευε και έπεσε κάτω, νεκρή, έτσι μας είπαν.

Η Στέλλα είχε τελειώσει τις σπουδές της στην Άμφισσα και δούλευε εκεί. Το κοριτσάκι μας δεν προλάβαμε να το αγκαλιάσουμε, να το φιλήσουμε. Θα μας έλεγε τα νέα της όπως έκανε κάθε φορά που ερχόταν και τώρα έφυγε για πάντα».

Η 22χρονη κοπέλα λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Κυριακής, αισθάνθηκε έντονη ζάλη και έπεσε στο πάτωμα, ενώ εργαζόταν στην καφετέρια.

Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, με συναδέλφους της να σπεύδουν να τη βοηθήσουν, ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της.

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανεύρυσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ