Κοινωνία

Βίντεο-σοκ: Γυναίκα σώζει άνδρα πριν αυτοκτονήσει στις γραμμές του τρένου

Eνα βίντεο που κυκλοφόρησε στην Αγγλία αποτυπώνει μια γυναίκα, που καταφέρνει να σώσει έναν άντρα λίγο πριν αυτοκτονήσει, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου ενώ περνούσε ένας συρμός.

Ωστόσο, η αστυνομία εκφράζει αμφιβολίες για την αυθεντικότητα του βίντεο.

Στην αρχή του βίντεο, ένας άνδρας, εμφανώς σε απελπισία, πετάει την τσάντα του στον τοίχο και πηγαινοέρχεται στην πλατφόρμα. Μιλά στο τηλέφωνο και η απελπισία του δείχνει να αυξάνεται, ενώ ένα ζευγάρι με ένα παιδί, περνάει από μπροστά.
Ο άνδρας πετά το τηλέφωνό του, ενώ η γυναίκα κοιτά προς τα πίσω της. Στη συνέχεια, κατευθύνεται προς τις γραμμές και η γυναίκα πηδάει για να τον σώσει, καθώς ένα τρένο περνούσε από μπροστά.

Δείτε το βίντεο

Το περιστατικό λέγεται ότι συνέβη στο Τρινγκ του Χερφορντσάιρ. Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media και οι χρήστες σχολίαζαν την ηρωική πράξη της γυναίκας.

‘Ομως, η βρετανική υπηρεσία μεταφορών αμφιβάλλει για την αυθεντικότητα του βίντεο και υποστηρίζει ότι για πολλούς λόγους, ενδέχεται να είναι ψεύτικο.

Για παράδειγμα, τα σκουπίδια δεν μετακινούνται, όπως θα έπρεπε λόγω της ταχύτητας των τρένων, όπως και τα καλώδια που παραμένουν αμετακίνητα.

Εκπρόσωπος του δικτύου των βρετανικών σιδηροδρόμων δήλωσε ότι η εταιρεία εξετάζει και αναλύει το υλικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ