Κοινωνία

Τον έβγαλαν νεκρό 3 γιατροί – Ομως "αναστήθηκε"

Ήταν τρεις διαφορετικοί γιατροί που κήρυξαν τον 29χρονο Gonzalo Montoya Jimenez νεκρό. Ο κρατούμενος όμως ξύπνησε λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη νεκροψία.

Ο Gonzalo, που υπηρετούσε την ποινή του στη φυλακή για ληστεία, ανέκτησε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος στο τραπέζι νεκροτομείου.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τι συνέβη. Τρεις γιατροί είδαν σημάδια κλινικού θανάτου. Για αυτό δεν είναι σαφές τι ακριβώς έγινε» δήλωσε εκπρόσωπος της ισπανικής φυλακής.

Ήταν στις 7 Ιανουαρίου που ο Jimenez βρέθηκε πάνω σε μια καρέκλα στο κελί του. Τον κήρυξαν νεκρό στο σημείο, τον έβαλαν σε σακούλα και τον έστειλαν για νεκροψία.

Αξιωματούχοι του νοσοκομείου δήλωσαν ότι ο ψεύτικος θάνατος του κρατούμενου πιθανότατα να οφείλεται σε καταληψία. Μια πάθηση στην οποία το σώμα γίνεται άκαμπτο, μιμούμενη ουσιαστικά τον θάνατο. Συνδέεται με την επιληψία που φέρεται να υποφέρει ο 29χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Συριακός Στρατός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεφτιλίζονται οι Τούρκοι στη Συρία: Λιποτακτούν οι τζιχαντιστές μισθοφόροι - Του συλλαμβάνει στα σύνορα ο τουρκικός στρατός

Ανακατέλαβε νέες περιοχές νοτιοανατολική Ιντλίμπ ο Συριακό Στρατός - Εντατικοποιούνται οι επιχειρήσεις τις επόμενες...