Κοινωνία

Εσύ ψήφιζες τον Ντανο και τα λεφτά πήγαιναν στη τσέπη του Τούρκου!

Οταν η κυβερνηση έκανε τον πρωτο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο Μητσοτακης και ο Γεωργιαδης υποστήριζαν οτι το κόστος της καθε άδειας δεν θα έπρεπε να ξεπερνά τα 8 με 10 εκατομμύρια ευρω!

Εδώ βλεπουμε οτι 10.000.000 ευρω ειναι μόνο τα λεφτά που τσέπωσε ο Τούρκος καναλαρχης απο το ελληνικο survivor!

Φαντάσου πόσα ειναι τα υπόλοιπα κέρδη απο τα υπόλοιπα παιχνίδια ( the voice, Ελλάδα έχεις ταλέντο ) και τα κέρδη του Σκαι!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=5T5jtiQ0WCE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...